Adventní čokoládový kalendář 210g
Kód: 82182Související produkty
Detailní popis produktu
Objevte řemeslný adventní kalendář s 24 jemnými čokoládami. Každý den si můžete pochutnat na mini čokoládách, neapolitánkách, pralinkách a dalších čokoládových dobrotách. 24. prosince na Vás bude čekat větší čokoláda. Čokoláda Café-Tasse vzdává hold všem pěti smyslům. Tyto čokolády jsou stále vyráběny starými postupy, řemeslné dovednosti se věrně snoubí s potřebami značky kvality. Specifikace dává přednost tradičním postupům a zároveň podporuje transparentnost výroby. Nic není ponecháno náhodě.
Složení: cukr, kakaová hmota, sušené plnotučné MLÉKO, kakaové máslo, LÍSKOVÉ OŘECHY, rostlinný tuk (palmový, řepkový), PŠENIČNÁ mouka, emulgátor (SÓJOVÝ lecitin, řepkový lecitin), MLÉČNÝ tuk, cukr kandys, surový třtinový cukr, káva, rostlinný olej a tuk (bambucký, řepkový, kokosový, slunečnicový v různém poměru), přírodní aroma (vanilka, karamel), sirup z invertního cukru, mořská sůl, kypřící látka (hydrogenuhličitan sodný), SÓJOVÁ mouka, skořice, muškátový oříšek. Může obsahovat stopy vajec, lepku a jiných ořechů.
Počet kusů v kartonu: 12 kusů
Vyrobeno v: Belgie
Skladování: skladujte na suchém a chladném místě.
Hmotnost: 210g
Výrobce: CHOC AND CO S.A., 122, avenue Robert Schuman, 1401 Baulers, Belgique
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 2283 kJ/548 kcal
Tuky 35,5g, z toho nasycené mastné kyseliny 20,1g
Sacharidy 47,5g, z toho cukry 44,2g
Bílkoviny 7,7g
Sůl 0,2g
Doplňkové parametry
| Kategorie: | SLADKOSTI |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.21 kg |
| Alergeny: | obiloviny obsahující lepek, sója, mléko, skořápkové plody |
| Příležitost: | Vánoce |
| Typ balení: | dárkové balení |
| Země původu: | Belgie |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Café-Tasse je značka rodinné belgické firmy Choc and Co, která od roku 1989 vyrábí čokoládu podle vlastní originální receptury. Jejich čokoláda je vyráběna z těch nejkvalitnějších kakaových bobů z Afriky a Jižní Ameriky a obsahuje minimálně 60 % kakaa. Používají pouze čisté kakaové máslo. Ve firmě panuje silný rodinný duch – tým vede Andrea Gembler se svým manželem Philippem Lellouchem. Spolupracují s mistry čokolády, kteří předávají své know-how mladší generaci. Dnes je značka přítomna ve více než 40 zemích a je považována za skutečného ambasadora belgické čokolády po celém světě. Společnost Choc and Co se intenzivně věnuje ekologicky odpovědnému podnikání. V roce 2023 podepsali chartu Beyond Chocolate 2025, jejímž cílem je zajistit důstojný příjem více než 140 000 pěstitelům kakaa. V roce 2024 směřuje značka k certifikaci Rainforest Alliance, podporující udržitelné zemědělství, ochranu lesů a lidská práva. Dále společnost používá ekologické materiály a upřednostňuje lokální dodavatele. Café-Tasse se tak snaží propojit podnikání s ochranou životního prostředí a sociální odpovědností.

