Upozornění: Náš e-shop je určen výhradně pro velkoobchodní partnery (B2B). Nakupovat mohou pouze registrovaní a schválení zákazníci, nikoliv koncoví spotřebitelé.

Jambon de Bayonne IGP kg

Kód: 97920
Neohodnoceno
Značka: Bastides
558,29 Kč / kg 625,28 Kč včetně DPH 55,83 Kč / 100 g
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…

Sušená šunka z vepřového masa s označením IGP (chráněné zeměpisné označení) zrající v pánvi Adour

Detailní informace

Detailní popis produktu

Mírně slaná vepřová šunka, která je bez kyselosti a rozplývá se v chuti. Maso je růžovočervené barvy, tuk je bílý a pevný. Maso je nevhodné pro děti mladší 30 měsíců, těhotné ženy a osoby s oslabenou imunitou. 

 

Složení: čerstvá vepřová šunka s certifikátem IGP (94 %), sůl ze Salines de Salies de Béarn, konzervační látka: E252.

Počet kusů v kartonu: 2 kusy

Země původu masa: Francie

Vyrobeno v: Francie

Skladování: skladujte v chladné místnosti do + 8 °C v původním obalu nebo v čisté utěrce. Spotřebujte do 45 dnů od otevření. 

Hmotnost: cca 5,5 kg (přesná váha uvedena na originální etiketě)

Výrobce: Sacor Avenue du 8 mai 12200 VILLEFRANCHE-DE-ROUERGUE France

 

Výživové údaje na 100g:

Energetická hodnota 870 kJ/ 208 kcal

Tuky 10g, z toho nasycené mastné kyseliny 3,6g

Sacharidy 1g, z toho cukry 0g

Bílkoviny 30g

Sůl 1,535g

Doplňkové parametry

Kategorie: LAHŮDKY A UZENINY
Hmotnost: 1 kg
EAN: 2960993
Nevhodné pro: těhotné ženy
Označení: IGP
Typ balení: pultové balení
Vlastnosti: bez laktózy, bez lepku
Země původu: Francie
Druh masa: vepřové
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Salaisons et Conserves du Rouergue (Sacor) je společnost založená v roce 1962 ve Villefranche-de-Rouergue, významném středověkém městečku v departementu Aveyron. Výrobní závod, který se nachází na okraji města Villefranche-de-Rouergue, se vyvíjel stejně jako společnost. Jeho původním účelem byla výroba klobás a sušených salámů. Již 60 let je obchodní značkou Bastides, která kombinuje výjimečné kvality terroir neboli půdy v jihozápadní Francii. Společnost Sacor ročně vyrobí 3 000 tun uzenin a sušených salámů, které jsou k dispozici ve zhruba čtyřiceti různých formátech a jsou vyráběny podle nejčistších řemeslných tradic. Čerstvé maso se získává pouze z prasat chovaných v jihozápadní Francii. Součástí DNA je schopnost vyvíjet výrobky podle poptávky, velká agilita a touha po dokonalosti a vysokých standardech. Díky tomuto špičkovému postavení může společnost měnit způsob prodeje svých výrobků, které lze nalézt pod značkami špičkových prodejců nebo pod značkami Bastides Salaisons či Au Pays des Bastides. V současné době se 60 % produkce prodává na mezinárodním trhu. Díky úsilí Jocelyne Tournois v 90. letech 20. století se společnost Sacor proslavila po celém světě díky své francouzské dokonalosti. Výrobky se prodávají v přibližně třiceti zemích.  Společnost má také specifické certifikáty, které jí otevírají dveře na kanadský, čínský, japonský, korejský, thajský, singapurský a tchajwanský trh. 

 

Accueil Logo Sacor