Upozornění: Náš e-shop je určen výhradně pro velkoobchodní partnery (B2B). Nakupovat mohou pouze registrovaní a schválení zákazníci na IČO, nikoliv koncoví spotřebitelé.

Kachní pěna s Armagnacem 200g

Kód: 83049
Novinka
Neohodnoceno
145,83 Kč / ks 163,33 Kč včetně DPH 72,92 Kč / 100 g
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…

Francouzská jemná kachní pěna s příchutí Armagnacu

Detailní informace

Detailní popis produktu

Jemná kachní pěna s příchutí Armagnacu patří mezi tradiční speciality značky Jean Larnaudie, jež se vyrábí v regionu Lot-en-Quercy již téměř 70 let. Tento delikátní výrobek vyniká sametovou strukturou a výraznou, přitom harmonickou chutí foie gras a jemného koření. Podávejte studené jako předkrm nebo s čerstvým salátem, nejlépe na opečeném toustu či bagetě.

 

Složení: libová kachní játra 40 %, kachní tuk, voda, smetana, Armagnac 1,7 %, jedlá sůl, MLÉČNÉ bílkoviny, cukr, pepř, drůbeží vývar, antioxidant: kyselina askorbová, konzervant: dusitan sodný.

Počet kusů v kartonu: 18 kusů

Země původu kachního masa: Francie

Vyrobeno v: Francie

Skladování: skladujte na chladném a suchém místě. Podávejte chlazené. Po otevření uchovávejte v lednici a zkonzumujte do 2 dnů.

Hmotnost: 200g

Výrobce: Jean Larnaudie 76 Rue des Artisans, 46100 Figeac, Francie

 

Výživové údaje na 100g:

Energetická hodnota 1789 kJ/ 434 kcal

Tuky 44g, z toho nasycené mastné kyseliny 15g

Sacharidy 0,6g, z toho cukry 0,3g

Bílkoviny 10,1g

Sůl 1,3g

Doplňkové parametry

Kategorie: LAHŮDKY A UZENINY
Hmotnost: 0.2 kg
EAN: 3113010161832
Alergeny: mléko
Typ balení: běžné balení
Země původu: Francie
Druh masa: kachní
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Jean Larnaudie je francouzská značka, která se specializuje na řemeslné zpracování masa a na výrobu tradičních francouzských specialit podle osvědčených receptur. Společnost sídlí ve městě Figeac v regionu Quercy na jihozápadě Francie a její historie sahá více než 60 let zpět.​ Jean Larnaudie klade důraz na zachování tradičních metod výroby foie gras, které se v regionu jihozápadní Francie předávají z generace na generaci. Jejich zaměstnanci jsou školeni zkušenými mistry, aby si osvojili regionální know-how a udrželi vysokou kvalitu produktů. Společnost se zaměřuje na výběr kvalitních surovin, přičemž 90 % foie gras pochází z kachen chovaných a zpracovaných v jihozápadní Francii, což je zaručeno chráněným zeměpisným označením (IGP). Jean Larnaudie nabízí ale i vepřové teriny nebo různé konfity. Od roku 2007 získala Jean Larnaudie 63 medailí na různých soutěžích, včetně prestižního ocenění "Saveur de l’Année" v roce 2021, které uznává nejlepší potravinářské produkty ve Francii.  

logo or-JL.png