Nastavení
Salsa k sýrům z BIO červené cibulky, jablek a borůvek
Pesto z BIO janovské bazalky a olivového oleje
Pesto vegetariánské z BIO janovské bazalky a olivového oleje
Tradiční pikantní hořčice z hnědých hořčičných semínek a octa s chilli papričkou z Espelette AOP
Mangové chutney s kari k masům nebo Foie Gras
Tradiční dijonská hořčice z hnědých hořčičných semínek a octa
Středomořská rajčatová omáčka z BIO rajčat, mletého masa a mrkve
Cibulová salsa s kandovaným pomerančem k masům nebo sýrům
Sladce pikantní salsa s příchutí třešní a hořčice vhodná zejména k masům
Sladce pikantní salsa s příchutí fíků a hořčice vhodná zejména k sýrům
Sladce pikantní salsa s příchutí hrušky a hořčice vhodná zejména k sýrům
Degustační set 4 hořčic: dijonská hořčice, hořčice s medem a balzamikovým octem, hořčice z černého rybízu a hrubozrnná hořčice s bílým vínem
Nacházíte se na straně 3 z 4.