Upozornění: Náš e-shop je určen výhradně pro velkoobchodní partnery (B2B). Nakupovat mohou pouze registrovaní a schválení zákazníci na IČO, nikoliv koncoví spotřebitelé.

Klobása tradiční s lanýži 120g

Kód: 97826
Novinka
Neohodnoceno
76,88 Kč / ks 86,11 Kč včetně DPH 64,07 Kč / 100 g
Skladem (>50 ks)

Tradiční nahrubo mletá francouzská klobása s letním lanýžem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vyzrálé maso obohacené o letní lanýže, jehož chuť je plně rozvinutá a vůně výrazná. Ideální jako svačinka nebo jako doplněk vašeho sýrového a uzeninového prkénka. Salámky společně s olivami, sýry a dobrým vínem zlepší váš večer. 

 

Složení: vepřové maso (na 100 g výrobku bylo použito 173 g masa, původ Francie), jedlá sůl, letní lanýž (Tuber aestivum) 1,7 %, šťáva z vařeného letního lanýže (Tuber aestivum) 0,5 %, přírodní aroma, LAKTÓZA, koření, dextróza, cukr, konzervační látka: ledek, mléčné fermentační činidlo. Nejedlé kolagenové střívko. Může obsahovat stopy ořechů. 

Počet kusů v kartonu: 15 kusů

Země původu masa: Francie

Vyrobeno v: Francie

Skladování: skladujte v chladu a suchu při teplotě maximálně +18 °C. Po otevření spotřebujte do několika dnů.

Hmotnost: 120g

Výrobce: Sacor Avenue du 8 mai 12200 VILLEFRANCHE-DE-ROUERGUE France

 

Výživové údaje na 100g:

Energetická hodnota  1875 kJ/ 452 kcal

Tuky 36g, z toho nasycené mastné kyseliny 15g

Sacharidy <0,5g, z toho cukry <0,5g

Bílkoviny 32g 

Sůl 4,8g

Doplňkové parametry

Kategorie: LAHŮDKY A UZENINY
Hmotnost: 0.12 kg
Alergeny: mléko
Typ balení: běžné balení
Vlastnosti: bez lepku
Země původu: Francie
Druh masa: vepřové

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Salaisons et Conserves du Rouergue (Sacor) je společnost založená v roce 1962 ve Villefranche-de-Rouergue, významném středověkém městečku v departementu Aveyron. Výrobní závod, který se nachází na okraji města Villefranche-de-Rouergue, se vyvíjel stejně jako společnost. Jeho původním účelem byla výroba klobás a sušených salámů. Již 60 let je obchodní značkou Bastides, která kombinuje výjimečné kvality terroir neboli půdy v jihozápadní Francii. Společnost Sacor ročně vyrobí 3 000 tun uzenin a sušených salámů, které jsou k dispozici ve zhruba čtyřiceti různých formátech a jsou vyráběny podle nejčistších řemeslných tradic. Čerstvé maso se získává pouze z prasat chovaných v jihozápadní Francii. Součástí DNA je schopnost vyvíjet výrobky podle poptávky, velká agilita a touha po dokonalosti a vysokých standardech. Díky tomuto špičkovému postavení může společnost měnit způsob prodeje svých výrobků, které lze nalézt pod značkami špičkových prodejců nebo pod značkami Bastides Salaisons či Au Pays des Bastides. V současné době se 60 % produkce prodává na mezinárodním trhu. Díky úsilí Jocelyne Tournois v 90. letech 20. století se společnost Sacor proslavila po celém světě díky své francouzské dokonalosti. Výrobky se prodávají v přibližně třiceti zemích.  Společnost má také specifické certifikáty, které jí otevírají dveře na kanadský, čínský, japonský, korejský, thajský, singapurský a tchajwanský trh. 

 

Accueil Logo Sacor