Upozornění: Náš e-shop je určen výhradně pro velkoobchodní partnery (B2B). Nakupovat mohou pouze registrovaní a schválení zákazníci na IČO, nikoliv koncoví spotřebitelé.

Lískové oříšky v Gianduja, nugátu a karamelu 200g

Kód: 82204
Neohodnoceno
161,74 Kč / ks 181,15 Kč včetně DPH 80,87 Kč / 100 g
Skladem (46 ks)

Pražené lískové oříšky obalené v gianduja, nugátu a karamelové čokoládě s lesklým povrchem v sáčku

Detailní informace

Detailní popis produktu

Jemná směs pražených lískových oříšků s čokoládou. V sáčku se nachází pražené lískové oříšky obalené v gianduja (lískooříšková čokoláda), pražené lískové oříšky obalené v nugátovém krému a pražené lískové oříšky obalené v karamelové mléčné čokoládě.

 

Složení: cukr (včetně 0,3 % karamelizovaného cukru), LÍSKOVÉ OŘECHY 18 %, kakaové máslo, sušené plnotučné MLÉKO, třtinový cukr, kakaová hmota, LÍSKOOŘÍŠKOVÁ pasta 2 %, nugátový krém 2 % (MANDLE, cukr, glukózový sirup, med, aroma, albumin VAJEČNÝ bílek, bramborový škrob), emulgátor (SÓJOVÝ lecitin), arabská guma, solný květ, aromata, koření, leštící látky (glukózový sirup, šelak), paprikový extrakt.

Počet kusů v kartonu: 15 kusů

Vyrobeno v: Francie

Skladování: skladujte na suchém místě, mimo dosah přímého slunečního světla a při teplotě do max. +20 °C.

Hmotnost: 200g 

Výrobce: Médicis 14 avenue Godefroy Cavaignac 94104 Saint-Maur-des-Fossés France

 

Výživové údaje na 100g:

Energetická hodnota 2368 kJ/ 568 kcal

Tuky 38g, z toho nasycené mastné kyseliny 17g

Sacharidy 50g, z toho cukry 47g

Bílkoviny 7,9g

Sůl 0,16g

 

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: SLADKOSTI
Hmotnost: 0.2 kg
EAN: 3340390006488
Alergeny: vejce, sója, mléko, skořápkové plody
Typ balení: běžné balení
Vlastnosti: bez lepku
Země původu: Francie

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Confiserie de Médicis je rodinná firma s více než 70letou tradicí, která se specializuje na výrobu vysoce kvalitních cukrovinek, zejména dragées (cukrované mandle) a čokoládových pralinek. Byla založena v roce 1952 Pierrem Charnayem, jehož rodina se výrobou sladkostí zabývala již několik generací. Společnost sídlí ve městě Saint-Maur-des-Fossés poblíž Paříže, kde kombinuje tradiční řemeslné postupy s moderními výrobními technologiemi. Všechny produkty jsou vyráběny s důrazem na kvalitu surovin a tradiční výrobní postupy. Společnost spolupracuje s udržitelnými dodavateli a používá kvalitní mandle z oblasti Lérida a kakao z Ghany, Ekvádoru a Pobřeží slonoviny. Confiserie de Médicis se zaměřuje na kvalitu, tradici a inovaci. Jejich výrobky jsou známé svou jemnou chutí a elegantním vzhledem, což je činí oblíbenými pro speciální příležitosti, jako jsou svatby, narozeniny a firemní dárky. Společnost si zakládá na rodinných hodnotách a předávání know-how mezi generacemi.

 

 

Logo