Lískové oříšky v Gianduja, nugátu a karamelu 200g
Kód: 82204Související produkty
Detailní popis produktu
Jemná směs pražených lískových oříšků s čokoládou. V sáčku se nachází pražené lískové oříšky obalené v gianduja (lískooříšková čokoláda), pražené lískové oříšky obalené v nugátovém krému a pražené lískové oříšky obalené v karamelové mléčné čokoládě.
Složení: LÍSKOVÉ OŘECHY 25 %, bílá čokoláda 20 % (cukr, kakaové máslo, sušené MLÉKO, emulgátor: SÓJOVÝ lecitin, přírodní vanilkové aroma), mléčná čokoláda (cukr, kakaové máslo, sušené MLÉKO, kakaová hmota, emulgátor: SÓJOVÝ lecitin, přírodní vanilkové aroma), karamelová mléčná čokoláda 14 % (cukr, kakaové máslo, sušené MLÉKO, kakaová hmota, sušené odstředěné MLÉKO, karamelizovaný cukr 0,2 %, emulgátor: SÓJOVÝ lecitin, aromata, koření, přírodní vanilkové aroma), třtinový cukr, hořká čokoláda (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor: SÓJOVÝ lecitin, přírodní vanilkové aroma), cukr, LÍSKOOŘECHOVÁ pasta 1,9 %, nugátová krémová náplň 1,8 % (MANDLE, cukr, glukózový sirup, med, aroma, albumin VAJEČNÝ BÍLEK, bramborový škrob), arabská guma, solný květ, bramborový škrob, lešticí látky (šelak, arabská guma, cukr, glukózový sirup), paprikový extrakt. Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů, sezamu a lepku.
Počet kusů v kartonu: 15 kusů
Vyrobeno v: Francie
Skladování: skladujte na suchém místě, mimo dosah přímého slunečního světla a při teplotě do max. +20 °C.
Hmotnost: 200g
Výrobce: Médicis 14 avenue Godefroy Cavaignac 94104 Saint-Maur-des-Fossés France
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 2410 kJ/ 580 kcal
Tuky 40g, z toho nasycené mastné kyseliny 16g
Sacharidy 43g, z toho cukry 29g
Bílkoviny 8,1g
Sůl 0,16g
Doplňkové parametry
| Kategorie: | SLADKOSTI |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.2 kg |
| EAN: | 3340391006487 |
| Alergeny: | vejce, sója, mléko, skořápkové plody |
| Typ balení: | běžné balení |
| Vlastnosti: | bez lepku |
| Země původu: | Francie |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Confiserie de Médicis je rodinná firma s více než 70letou tradicí, která se specializuje na výrobu vysoce kvalitních cukrovinek, zejména dragées (cukrované mandle) a čokoládových pralinek. Byla založena v roce 1952 Pierrem Charnayem, jehož rodina se výrobou sladkostí zabývala již několik generací. Společnost sídlí ve městě Saint-Maur-des-Fossés poblíž Paříže, kde kombinuje tradiční řemeslné postupy s moderními výrobními technologiemi. Všechny produkty jsou vyráběny s důrazem na kvalitu surovin a tradiční výrobní postupy. Společnost spolupracuje s udržitelnými dodavateli a používá kvalitní mandle z oblasti Lérida a kakao z Ghany, Ekvádoru a Pobřeží slonoviny. Confiserie de Médicis se zaměřuje na kvalitu, tradici a inovaci. Jejich výrobky jsou známé svou jemnou chutí a elegantním vzhledem, což je činí oblíbenými pro speciální příležitosti, jako jsou svatby, narozeniny a firemní dárky. Společnost si zakládá na rodinných hodnotách a předávání know-how mezi generacemi.
