Olivy Arbequina ve slaném nálevu 350g
Kód: 6243Související produkty
Detailní popis produktu
Arbequina olivy pocházejí z oblasti Cataluña (Katalánsko) ve Španělsku. Jsou malé, jemné a vysoce ceněné pro svou ovocnou, lehce sladkou chuť a máslovou texturu. Patří mezi nejoblíbenější španělské odrůdy a jsou ideální pro ty, kteří hledají jemnější a vytříbenou chuť. Skvěle se hodí k vínu, sýrům, salátům nebo jako součást tapas.
Složení: celé olivy s peckou (odrůda Arbequina), pitná voda, jedlá sůl, tymián, kyselina: kyselina citronová, konzervant: sorban draselný.
Počet kusů v kartonu: 12 kusů
Země původu oliv: Španělsko
Skladování: Skladujte v chladu a suchu. Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte do několika dnů.
Hmotnost: 350g, po odkapání: 200g
Výrobce: Don Gastronom Spain S.L., C./ Juan Ajuriaguerra, 9-4, 48009 Bilbao; Španělsko
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 871 kJ/ 212 kcal
Tuky 21,2g, z toho nasycené mastné kyseliny 3,9g
Sacharidy 0,1g, z toho cukry 0,1g
Bílkoviny 1,6g
Sůl 3,3g
Doplňkové parametry
| Kategorie: | TRVANLIVÉ POTRAVINY |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.37 kg |
| EAN: | 8436587563188 |
| Typ balení: | běžné balení |
| Vlastnosti: | bez lepku |
| Země původu: | Španělsko |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Don Gastronom, je společnost, která vyrábí své produkty pod stejnojmennou značkou a představuje se ráda jako španělská rodina u kulatého stolu. Kolem stolu by sedí řemeslníci, farmáři a chovatelé, lidé z venkova s milionem příběhů k vyprávění, profesionálové v provozu a exportu, ale také kuchaři, designéři a fotografové, kteří se starají o to, aby byl stůl vždy dokonalý. Jedná se tedy o skvělý tým profesionálů, ale především lidí, kteří tvoří velkou rodinu Don Gastronom. Cestují do všech koutů Španělska a hledají nové členy své rodiny, malé výrobce, s nimiž vytváří jedinečné produkty, typické pro španělskou kulturu a připravované tradičními způsoby. Vycházejí ze zkušeností několika generací s tradicí ovocnářů, mlynářů, zemědělců, chovatelů, kteří pilně a s láskou pracují na svých pozemcích, z nichž některé mají označení původu. Jedná se o rodinné recepty, které jsou ve španělské kultuře legendární, některé mají staletou historii, jsou pečlivě připravovány, vyhýbají se konzervačním látkám a používají pouze čerstvé a kvalitní suroviny.

