Pomazánka z uzeného lososa DT 1kg
Kód: 8952Související produkty
Detailní popis produktu
Ručně vyráběná pomazánka z norského uzeného lososa bez kůže, majonézy a zeleniny. Losos promíchaný s majonézou a zeleninou vytváří jemnou a lahodnou pomazánku. Pomazánka obsahuje konzervanty, čímž se prodlouží její trvanlivost. Pomazánky vyrábíme vždy čerstvé v pondělí a ve středu.
Složení: uzený LOSOS kousky 25 % [LOSOS obecný (Salmo salar) 96 %, jedlá sůl 2,9 %, regulátor kyselosti: mléčnan sodný, kouř)], majonéza 25 % [řepkový olej, pitná voda, zahušťovadlo: modifikovaný škrob, VAJEČNÝ ŽLOUTEK, cukr, ocet kvasný lihový, HOŘČICE (pitná voda, semeno HOŘČICE, ocet kvasný lihový, jedlá sůl, koření), jedlá sůl, stabilizátory: guma guar, guma tara a xanthan; regulátor kyselosti: kyselina citrónová, konzervant: sorban draselný], sterilovaný CELER kostky 25 % (CELER kořen, pitná voda, ocet kvasný lihový, jedlá sůl, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, antioxidant: PYROSIŘIČITAN sodný, výtažek koření), mrkev kostky mražená 25 %, konzervanty: benzoan sodný, sorban draselný.
Počet kusů v kartonu: 1 kus
Země původu lososa: Norsko
Vyrobeno v: ČR
Skladování: skladujte při teplotě od +1 °C do +6 °C.
Hmotnost: 1kg
Výrobce: LOSICA s.r.o., Strojírenská 259, 15521 Praha 5
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 730 kJ/173 kcal
Tuky 15,4g, z toho nasycené mastné kyseliny 1,3g
Sacharidy 3,5g, z toho cukry 2,2g
Bílkoviny 5,6g
Sůl 1,4g
Doplňkové parametry
Kategorie: | LAHŮDKY A UZENINY |
---|---|
Hmotnost: | 1 kg |
Alergeny: | vejce, ryby, celer, hořčice, siřičitany |
Typ balení: | pultové balení |
Země původu: | Česká republika |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Losica je malá rodinná firma, která si zakládá na poctivosti, kvalitě a osobním přístupu. Specializuje se na dovoz vybraných delikates ze zahraničí – od tradičních pochoutek až po speciality pro specifické diety. Kromě pečlivě vybraného sortimentu se firma věnuje také vlastní výrobě originálních lahůdek. V nabídce nechybí domácí pomazánky z kvalitních surovin, nakládané hermelíny, rybí očka nebo pultové speciality jako mix oliv s fetou či plněné feferonky. Vše vzniká s důrazem na čerstvost, chuť a maximální spokojenost zákazníků.