Typická italská sušená šunka z Parmské provincie nakrájená na plátky zrající 18 měsíců
Tradiční nahrubo mletá francouzská klobása s jemně křupavou pikantní chutí vlašských ořechů
Plátky sušených francouzských kachních prsou s chráněným zeměpisným označením
Tradiční nahrubo mletá francouzská klobása se sýrem Roquefort
Špek z iberských prasátek
Sušený salám z mletého vepřového masa se sýrem Roquefort
Italská směs předkrmových uzenin - Prosciutto Crudo, Coppa a Salame Milano
Tradiční španělská klobása z vepřového masa
Tradiční španělský sušený salám z vepřového masa, papriky a česneku ve tvaru válečku
Tradiční francouzská terina z králičího a vepřového masa s kuřecími játry ve skleničce
Tradiční francouzská masová pomazánka z pečeného kuřecího masa
Terina z kachních jater Foie gras se směsí drůbežího a vepřového masa dochucená liškami a koňakem
Nastavení