Upozornění: Náš e-shop je určen výhradně pro velkoobchodní partnery (B2B). Nakupovat mohou pouze registrovaní a schválení zákazníci na IČO, nikoliv koncoví spotřebitelé.

Nugát v mléčné čokoládě s karamelem 200g

Kód: 82215
Neohodnoceno
161,74 Kč / ks 181,15 Kč včetně DPH 80,87 Kč / 100 g
Skladem (37 ks)

Kousky křupavého nugátu obalené v mléčné čokoládě s karamelem s lesklým povrchem v sáčku

Detailní informace

Detailní popis produktu

 Křupavý nugát potažený mléčnou karamelovou čokoládou a „Fleur de Sel“. Kousky nugátu mají dvě barvy - šedou a tmavě šedou s lesklým povrchem.

 

Složení: cukr (včetně 14 % karamelizovaného cukru), sušené MLÉKO, kakaové máslo, MANDLE 9 %, kakaová hmota, emulgátor: SÓJOVÝ lecitin, arabská guma, rýžový a bramborový škrob, poleva (karnaubský vosk, šelak, včelí vosk), solný květ z Guérande (0,04 %), aromata, koření, barviva (E153). Může obsahovat stopy jiných ořechů a vajec.

 Počet kusů v kartonu: 15 kusů

Vyrobeno v: Francie

Skladování: skladujte na suchém místě, mimo dosah přímého slunečního světla a při teplotě do max. +20 °C.

Hmotnost: 200g 

Výrobce: Médicis 14 avenue Godefroy Cavaignac 94104 Saint-Maur-des-Fossés France

 

Výživové údaje na 100g:

Energetická hodnota 2129 kJ/ 508 kcal

Tuky 25g, z toho nasycené mastné kyseliny 14g

Sacharidy 67g, z toho cukry 59g

Bílkoviny 6g

Sůl 0,18g

 

Doplňkové parametry

Kategorie: SLADKOSTI
Hmotnost: 0.2 kg
EAN: 3340391006715
Alergeny: sója, mléko, skořápkové plody
Typ balení: běžné balení
Vlastnosti: bez lepku
Země původu: Francie

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Confiserie de Médicis je rodinná firma s více než 70letou tradicí, která se specializuje na výrobu vysoce kvalitních cukrovinek, zejména dragées (cukrované mandle) a čokoládových pralinek. Byla založena v roce 1952 Pierrem Charnayem, jehož rodina se výrobou sladkostí zabývala již několik generací. Společnost sídlí ve městě Saint-Maur-des-Fossés poblíž Paříže, kde kombinuje tradiční řemeslné postupy s moderními výrobními technologiemi. Všechny produkty jsou vyráběny s důrazem na kvalitu surovin a tradiční výrobní postupy. Společnost spolupracuje s udržitelnými dodavateli a používá kvalitní mandle z oblasti Lérida a kakao z Ghany, Ekvádoru a Pobřeží slonoviny. Confiserie de Médicis se zaměřuje na kvalitu, tradici a inovaci. Jejich výrobky jsou známé svou jemnou chutí a elegantním vzhledem, což je činí oblíbenými pro speciální příležitosti, jako jsou svatby, narozeniny a firemní dárky. Společnost si zakládá na rodinných hodnotách a předávání know-how mezi generacemi.

 

 

Logo