Prosciutto di Parma plátky 90g
Kód: 97953Související produkty
Detailní popis produktu
Prosciutto di Parma je bezpochyby nejreprezentativnějším uzenářským výrobkem italské kuchyně. Vyrábí se z vepřových kýt z přísně vybraných chovů a jatek. Díky obzvláště jemnému solení a pomalému zrání v přírodních sklepích je to vynikající produkt pro chuťové buňky. Prodává se s minimální dobou zrání 18 měsíců.
Složení: vepřové maso, sůl.
Počet kusů v kartonu: 12 kusů
Země původu masa: Itálie
Vyrobeno v: Itálie
Skladování: skladujte při teplotě do max. +4 °C.
Hmotnost: 90g
Výrobce: Prosciuttificio San Michele s.r.l. Via Cavo 16 - 43037 Lesignano de' Bagni - Parma
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 1056 kJ /253 kcal
Tuky 16g, z toho nasycené mastné kyseliny 5,3g
Sacharidy 0,5g, z toho cukry 0g
Bílkoviny 27g
Sůl 4,6g
Doplňkové parametry
| Kategorie: | LAHŮDKY A UZENINY |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.09 kg |
| Typ balení: | běžné balení |
| Vlastnosti: | bez lepku |
| Země původu: | Itálie |
| Druh masa: | vepřové |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Terre Ducali je italská značka, která se specializuje na výrobu vysoce kvalitních sušených mas a uzenin. Působí v oblasti kolem Parmy, známé svou dlouhou tradicí v produkci delikátních masných výrobků s chráněným označením původu. Sortiment Terre Ducali zahrnuje speciality jako Fiocco di Prosciutto, Culatta Emilia, Coppa di Parma PGI, Salame Felino IGP nebo Strolghino, přičemž všechny produkty jsou vyráběny s důrazem na tradiční metody, vybrané suroviny a autentickou italskou chuť. Společnost klade důraz na kvalitu, udržitelnost a bezpečnost výrobků, využívá moderní technologie ke zvýšení trvanlivosti a zároveň respektuje tradiční procesy zrání a zpracování masa. Díky tomu jsou produkty Terre Ducali ideální volbou pro milovníky italské kuchyně, kteří ocení autentickou chuť a prvotřídní kvalitu.

