Nastavení
Rizoto s krevetami a cuketou z rýže Carnaroli pro snadnou a rychlou přípravu
Koláček z přírodních datlí z Tuniska a vlašských ořechů z Kalifornie
Rajčatová omáčka z BIO rajčat a hříbků
Španělské mandle Valencie pražené na oleji se solí a lanýžem
Ovocní želé medvídci s příchutí šampaňského vína
Karamelizovaná cibule s balzamikovým octem jako skvělá příloha
Bretaňské karamelové bonbóny se slaným máslem
Těstoviny vaječné z tvrdé pšenice k výrobě lasagní
Papričky krájené odrůdy Jalapeňo naložené v nálevu
Papričky celé jemně pikantní odrůdy Peppadew naložené v nálevu
Papričky celé pikantní odrůdy Peppadew naložené v nálevu
Naložený česnek ve slunečnicovém oleji se směsí bylinek na vaření