Terre di Sangiorgio
Webová stránka značky: Terre di SangiorgioSpolečnost Terre di SanGiorgio, která vyrábí své produkty pod stejnojmenným názvem, se nachází v italském regionu Emilia Romagna a zaměřuje se výrobu rajčatových protlaků a omáček. Ve svém sortimentu nabízí vedle nakládaných rajčat, rajčatových šťáv a passat také širokou škálu sug určených pro rychlou přípravu omáček k těstovinám. Produkty, které pochází výhradně z blízkého regionu zpracovává dle tradičních i nových receptur, bez používání jiných, než přírodních konzervantů. Jako jedna z mála zpracovatelů v Itálii má veškerou svoji produkci ekologickou, některé produktové řady dokonce vyrábí v kvalitě Demeter. Demeter je certifikát pro biodynamické hospodaření, při kterém jsou vyžadovány ještě přísnější postupy pěstování plodin a výroby potravin než v ekologickém systému. Výrobky musí být konzervovány jen přírodními postupy a technikami, sbírány za plné zralosti, při zpracovávání je nutné používat maximálně šetrné metody zpracování, s vysokým podílem ruční práce. V jejich sortimentu jsou rajčatové omáčky, koncentráty a široký výběr omáček s rajčatovým základem určených pro tradiční italskou kuchyni, zejména k těstovinám. Výborné pro přípravu rychlých pokrmů.
Stránka 1 z 1 - 9 položek celkem