Upozornění: Náš e-shop je určen výhradně pro velkoobchodní partnery (B2B). Nakupovat mohou pouze registrovaní a schválení zákazníci, nikoliv koncoví spotřebitelé.

Merlot IGT 0,75l

Kód: 99373
Neohodnoceno
Značka: Le Due Torri
125,52 Kč / ks 151,88 Kč včetně DPH 16,74 Kč / 100 ml
Skladem (>50 ks)

Červené víno suché z Itálie

Detailní informace

Detailní popis produktu

Merlot IGT Le Due Torri je červené víno z italské oblasti Grave del Friuli, což je podregion v Friuli Venezia Giulia, který spadá pod Indicazione Geografica Tipica (IGT). To znamená, že víno pochází z kvalitní oblasti, ale není označeno jako DOC (Denominazione di Origine Controllata), což by znamenalo přísnější regulace a specifické stanovení oblasti. Víno bývá suché, s vyváženou kyselinkou a jemnými tříslovinami. Má středně plné až plné tělo s ovocnými tóny, které přecházejí do dlouhého, hladkého závěru.

 

Vinařství: Le Due Torri

Odrůda: Merlot 100 %

Země původu: Itálie

Oblast: Grave del Friuli

Počet kusů v kartonu: 6 kusů

Obsah alkoholu: 13 %

Objem: 0,75l

Podávat při teplotě: 16 - 18 °C

Barva: rubínově červená.

Vůně: vyzrálé ovoce s náznaky višní, černého rybízu a hřebíčku.

Chuť: plná, kulatá s ovocnými tóny.

Zrání: v nerezových tancích a 500 l francouzských dubových sudech 12 -18 měsíců, 6 měsíců v lahvi.

Párování: hodí se k prvním chodům, sýrům, salámům a červenému masu.

Složení: obsahuje oxid siřičitý.

Doplňkové parametry

Kategorie: ČERVENÁ VÍNA
Alergeny: siřičitany
Barva vína: červené víno
Druh vína: tiché
Objem: 0,75l
Obsah cukru: suché
Označení: IGT
Země původu: Itálie

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Le Due Torri není velká vinařská společnost, ale je to společnost, která se zaměřuje na vinařské řemeslo a tvrdě pracuje na dokonalosti. V roce 1926 došlo k první výsadbě vinic. Vinice se rozkládají na 18 hektarech friulských kopců. Vína vyjadřují friulskou vinařskou tradici, reinterpretovanou s jedinečným a osobním přístupem díky pečlivé práci na vinici a výzkumu nejnovějších technik v této oblasti. Při výrobě se omezuje používání přídatných látek a exogenních materiálů na minimum, aby byla vína zdravější, a ještě věrnější svým vnitřním vlastnostem. Vinaři praktikují a ctí vinařskou tradici friulské oblasti a spojují ji s touhou experimentovat a neustále se snaží o inovativní a příkladné metody zlepšování kvality v širším kontextu mezinárodní enologie. Zajímavostí je, že hrozny stráví 3 měsíce v sušárně před lisováním a celkově se používají 4 různé typy uzávěrů, aby každému vínu byl zaručený nejlepší možný vývoj.

logo_5